Bestellen

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal Fire-lamp.com je hiervan op de hoogte stellen en je vragen om contact op te nemen met de klantenservice die de terugbetaling zal afhandelen.

Levering

Fire-lamp.com gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op jouw woonadres, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze.

Fire-lamp.com zal bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af handelen. We streven ernaar om binnen 1 dag na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we proberen om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 5 dagen plaatsvinden, dan kun je kosteloos de bestelling annuleren.